Pazarlar Belediyesi tarafından bütçesi karşılanan, yapımı yüklenici firma tarafından sürdürülen isale hattı ve şebeke içme suyu inşaatı yapımı devam ederken; proje içerisinde bulunan bin tonluk su deposu inşaatına da başlandı.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Şahma Mevkii’nde yapımı devam eden bin tonluk yeni su deposu inşaatını gezerek, incelemelerde bulundu.

Başkan Erdoğan’a yüklenici firma yetkilileri tarafından bilgiler verildi. Alanda ki incelemeleri sırasında çalışanlarla da görüşen Başkan Erdoğan, daha sonra teknik heyet ile birlikte inşaatta detaylı incelemeler yaptı. Proje üzerinde inşaatın yapımı aşamasını da inceleyen Erdoğan, yüklenici firma yetkililerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Erdoğan, "İnşaatı büyük hızla devam eden bin tonluk yeni su deposuyla birlikte Simav ilçesi Yeşilköy’den gelen 21 km’lik su isale hattı boyunca da 10 su deposu ,1 terfi merkezi ve bin tonluk su deposu da inşa ediliyor. Bu depolardan İlçemize su verilecek. İsale hattı ve şebeke içme suyu inşaatında sağlıklı ve son teknoloji borular kullanılıyor. Yapılan depoların kontrolü dijital ortamda yapılacak. Ayrıca hat üzerinde basınç kırıcı odalar, debi metre odaları, klorlama odaları,vantuz odaları, tahliye odaları ve manevra odaları bulunuyor. Bütçesinin tamamı belediyemiz tarafından karşılanacak olan, Pazarlar tarihinin en büyük yatırımının bu yıl sonunda hizmete girmesini hedefliyoruz. İşimiz imkanlar dahilinde İlçemizin sıkıntılarına çözüm üretmek, hayatı kolaylaştıran adımlar atmaktır. Yapıcı ve iyi niyetli eleştirileri daima dikkate alıyoruz. İstişarelerle doğruları yapmaya gayret ediyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Sizler bizi, bizde işimizi takip ediyoruz" diye konuştu. (MB-EFE)