GİRESUN (AA) - GÜLTEKİN YETGİN - Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK), ürettiği fındık ve mamullerini tüketiciye sunduğu satış mağazalarının sayısını artırarak Türkiye'nin her bölgesinde yaygınlaştırmayı hedefliyor.

İstanbul, Ankara, Samsun, Ordu ve Giresun'da satış mağazası bulunan FİSKOBİRLİK, bu şehirlere İzmir'i de ekleyerek 14 mağaza daha açacak.

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresun'da dört mağazalarının hizmette olduğunu söyledi.

Samsun, Ordu, İstanbul ve Ankara gibi kentlerde de satış mağazalarının yer aldığını belirten Bayraktar, "Bir de büyük alışveriş mağazaları anlamında İstanbul'da 10 mağaza hedefimiz var. İzmir'de de mağaza açılma aşamasında. Giresun'da iki Samsun'da bir tane açacağız. Bu noktada ağır ama sağlam gitmek istiyoruz" dedi.

Bayraktar, FİSKOBİRLİK'in güvenilirlilik katsayısı yüksek bir kurum olduğunu vurgulayarak, "Satış mağazasının ana hedefi, üreticiye güvenilir, taze biraz da uygun fiyata ürünleri ulaştırmaktır. Tüm Türkiye'yi ağır ama sağlam adımlarla satış mağazalarıyla donatacağız. Mağaza açtığımız her yerde beklentilerimizi karşılayacak düzeyde satışlarımız var. FİSKOBİRLİK için önemli bir proje olacak" diye konuştu.

Satış mağazası yoluyla tüketicilerin fındık ve fındık ürünleriyle direkt buluşma şansına sahip olduğunu ifade eden Bayraktar, tüketicileri fındıkla buluşturma yolunda iyi gittiklerini söyledi.

- Fındıkla ilgili tüm ürünler satış mağazalarında yer alıyor

Lütfi Bayraktar, FİSKOBİRLİK satış mağazalarında fındıkla ilgili tüm ürünlerin bulunabileceğini belirterek, "Tek tek saymak uzun gelebilir ama hepsi var. Ezme çikolata, fındıkla ilgili bir kısım mamuller, kavrulmuş, natürel, tuzlu, kıyılmış fındık. Yani aklınıza ne geliyorsa bu mağazalarımızda var" ifadelerini kullandı.