Bünyan Belediyesi kurum içi eğitim çalışmaları kapsamında belediye personeline Yerel Yönetimlerde İletişim semineri verdi.
Bu güne kadar birçok eğitim çalışmasına imza atan Bünyan Belediyesi kurum içi eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda çalışanlarına daha önce, bilgisayar eğitimi, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı proje hazırlama eğitimi, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi ve Halkla ilişkiler ve etkili iletişim eğitimi veren Bünyan Belediyesi, gerçekleştirdiği eğitim semineri ile belediye personeline Yerel Yönetimlerde vatandaşla sağlıklı İletişimin yolarını anlattı.
Gerçekleştirilen seminere Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye Birim Müdürleri ve belediye personeli katıldı. Bünyan Belediyesi olarak verilen eğitim seminerlerinin devam edeceğini belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, “Belediye olarak vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilen, bilgi ve hizmetleri daha etkili şekilde aktarabilen personel yapısı oluşturmaya önem veriyoruz. Böylece hizmet standartlarımızı olabilecek en yüksek seviyeye ulaştırmayı hedefliyoruz. Düzenlediğimiz seminerde edinilen bilgilerin hem belediyemize, hem de personelimize faydalı olmasını diliyorum” dedi.
Vatandaşlarla sürekli iç içe olan bir kurum olarak verilen eğitim seminerlerinin ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu;’’ Bundan sonraki eğitim çalışmalarımız daha rahat ortamlarda çalışanlarımızın kendilerini daha huzurlu hissedecekleri, iş ortamından uzak alanlarda yaparak eğitimlerde verimliliği daha da artırmayı hedefliyoruz. Düzenlediğimiz bu eğitimler çerçevesinde Bünyan Belediyesi olarak güler yüz ve karşılıklı iyi niyetle sorunların çözümünü amaçlıyoruz’’ şeklinde konuştu.