BALIKESİR AK Parti'de seçim zaferi, Alihikmetpaşa Meydanı'nda havai fişek gösterileriyle coşkuyla kutladı.
Geçen seçimde kaybettiği dördüncü milletvekilini bu seçimde tekrar kazanan Balıkesir AK Parti'de sevinç hakimdi. AK Partililer seçim sonucunu kutlamak için Alihikmetpaşa Meydanı'na akın ederken, havai fişek gösterileri yapıldı, şarkılar söylendi. Kutlama anında sinevizyondan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya konuşmasını izleyen partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yine sinevizyonla yayınlanan şiirleriyle coştu. Meydandaki kutlamada Erdoğan'ın poster ve şarkıları dikkati çekti. Konuşmalarda da Erdoğan'ın liderliğinden övgüyle söz edildi.
Kutlamalara katılan İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ve Kasım Bostan, milletvekili adayları Mustafa Canbey, Hülya Kamçı, Hasan Demiraslan, Hasan Şafak, AK Partili Belediye Başkanları Yücel Yılmaz ve Zekai Kafaoğlu otobüsten partilileri selamladı.
Balıkesir AK Parti'de dördüncü sıradan Milletvekili seçilen Kasım Bostan, "Balıkesir'e hizmet etmek için belediyelerimizle, teşkilatlarımızla gece gündüz çalışacağız. Balıkesir'e, sizlere hizmet borcunu yerine getireceğiz" dedi.
1 Kasım'da büyük bir zafer ve bayram yaşadıklarını söyleyen milletvekili Mahmut Poyrazlı da, "Biz 4 kişi seçildik ancak bu başarı için savaşan dava arkadaşlarımız Mustafa Canbey, Hülya Kamçı, Hasan Demiraslan, Hasan Şafak'a da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu. AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur da, şöyle konuştu:
"1 Kasım, Allah'ın izniyle bayram oldu. Yeniden her 2 kişiden birinin oyunu alarak, yüzde 50 ile tek başına iktidar olduk. Balıkesir'de de oylarımızı arttırıp, 4 milletvekili çıkardık. Millet siyasi istikrar istediğini bir kez daha gösterdi. 4 aylık kaos ortamı artık bitiyor. Şimdi sorumluluğumuz daha da arttı. Biz 'milliyetçilik lafla olmaz' dedik. Milliyetçilik çalışmakla olur. Biz burada nasıl bayram yapıyorsak, Gazze'de, Filistin'de de insanlar bayram yapıyor. Gençlerimize daha iyi bir ülke, daha iyi bir Balıkesir yaratmak için çalışacağız. Huzurlu geleceğimiz için canlarını veren şehitlerimizi; asker ve polislerimizi de rahmetle anıyorum." 

FOTOĞRAF