Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan ’Halk Ekmeği’ uygulamasına bugün geçilirken, ilk satışlar gerçekleştirildi.
Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çay Bahçesi adı altında çay bahçesine yapılan ’Halk Ekmeği’ prefabrik büfede bugün satışlar başlarken, vatandaşlar ise bu uygulamadan memnun olduklarını belirtiler. Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara 1 TL’den Ramazan pidesi 50 Kuruş’tan ise ekmek satışı yapılacak. ’Halk Ekmeği’ uygulamasının ilk müşterisi olan Kadir Filoğlu, uygulamanın çok güzel olduğunu ve Bilecik için büyük eksiklik olduğunu belirtti. Filoğlu, “Çok mutluyuz, 4 ekmekte 1 ekmek kar ediyoruz. Türkiye’nin her yerinde yapılan bu uygulamanın Bilecik’e gelmesi çok güzel. İnşallah sorunsuz bir şekilde devam eder” dedi.
’Halk Ekmeği’ satış görevlisi ise, sabah saatlerinden akşamüstüne kadar ekmek satışı yapılacağı belirterek, “İftar vaktine doğru pide satışımızı da yapacağız. Ekmek fiyatları 50 kuruş, pide fiyatları ise 1 TL olarak belirlendi” dedi.