A Milli Takım’ın Kosova ile oynayacağı kritik Dünya Kupası play-off final maçının hakemi İngiliz Michael Oliver oldu.

KRİTİK MAÇTA DÜDÜK MICHAEL OLIVER’DA

Play-off finalinde Kosova ile karşı karşıya gelecek ay-yıldızlı ekibin mücadelesini, İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Michael Oliver yönetecek.

SON 90 DAKİKA

Dünya Kupası bileti için sahaya çıkacak milliler açısından büyük önem taşıyan karşılaşma, final niteliği taşıyor. Mücadele, turnuva yolundaki son viraj olarak görülüyor.

MAÇ PRİŞTİNE’DE OYNANACAK

Kosova’nın başkenti Priştine’deki Fadil Vokrri Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, 31 Mart 2026 Salı günü saat 21.45’te başlayacak.

HAKEM KADROSU TAMAM

Karşılaşmada Oliver’ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve James Mainwaring yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Christopher Kavanagh olacak.

Fatih Terim'in yeni sezondaki takımı belli
Fatih Terim'in yeni sezondaki takımı belli
İçeriği Görüntüle

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Michael Oliver, daha önce Türkiye’nin İspanya’ya 6-0 mağlup olduğu karşılaşmada da görev almıştı.

Kaynak: HABERLER