Yılport Samsunspor Medya Sorumlusu Murat Sandıkçı’nın ‘Bire1’ programında soruları yanıtlayan Teknik Direktörü Taner Taşkın, ikinci devre daha olgun ve güçlü bir takım, izlettireceklerini söyledi. 

Sezona yeni bir takımla yola çıktıklarını belirten Taner Taşkın, "Enerjisi bitmiş bir takımla yola çıkıp, Yılport Samsunspor bayrağını yukarılara taşımak biraz zaman alacaktı. Oyun, mücadele ve puan anlamında memnunum. İkinci yarıda ciddi çalışmalarımız var. Herkes, özellikle iç sahada kazanmasını bilen, skora daha etkisi olan bir takımı sahada görecek" diye konuştu. Takımın iskelet kadrosunun oluştuğunu ifade eden Taner Taşkın, "İlk devreyi biz alışma, oyuncuların birbirlerine adaptasyon süreci olarak gözlemledik. Bu kulübe 4-5 sene hizmet edebilecek bir takım kurduk. Gelecek için Yılport Samsunspor’un ciddi bir iskeletin oluştuğuna inanıyorum” şeklinde konuştu. 

EN İYİ TAKIM BİZİZ
Şampiyonluk kupasını Samsun’a getireceklerini ifade eden Taner Taşkın, “Bu ligin en iyi takımının Yılport Samsunspor'dur. İç saha maçılarını doğru oynadığımız taktirde, seyircilerimizin gücüyle rakiplerimizi yeneceğiz ve şampiyonluğu buraya getireceğiz. Taraftarımız bize inansın. İnşallah ikinci devre onların yüzünü hep güldüreceğiz. Bu yolda hep beraber yürüyelim” dedi. Taşkın, mevcut kadrodan kimseyi göndermek istemediğini sözlerine ekleyerek, "Takıma gelen yeni transferlerde, kısa sürede de olsa bir adaptasyon süreci olacak. Onur Eriş geldi. Yılmaz Özeren, Cuma günü gelecek. Bir de stopere bir oyuncu takıma katılacak. Ayrıca Erbaaspor’dan kaleci Nurullah ile anlaştık." dedi.

Haber:Tugay BAŞSAN