15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. Yıl dönümünde Gaziantep’te demokrasi nöbetlerine Gaziantep yargısı da tam kadro katıldı.

Gaziantep’te, FETÖ/PDY terör örgütünce yapılan hain darbe girişimine yönelik soruşturma ve davaları yürüten yargı camiası, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe de tam kadro katıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen etkinliklerde Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar, Adalet Komisyonu Başkanı Emsal Sergen, Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Kadir Günüç, Başsavcı Vekilleri Cenk Akın Aksakal, Sami Çete ile çok sayıda Hakim ve Cumhuriyet Savcısı ile yargı çalışanları yer aldı. FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı hukuk ve adalet içinde 1 yıldır gece gündüz demeden görev yapan yargı mensubu ve çalışanları, 2 gün boyunca süren etkinliklerde ön saflarda yer aldı.

Kentte FETÖ’ye ilişkin soruşturma ve davaları yürüten yargı camiası, Türk bayrakları altında halkla bütünleşerek demokrasinin yanında olduklarını bir kez daha gösterdi.