TCDD Genel Müdürlüğü tarafından Bozüyük’te yapılacak 3 adet üst ve alt geçit çalışmaları Yeşilkent Mahallesi ile 4 Eylül Mahallesini birbirine bağlayacak olan üst geçit yapım çalışmaları ile devam ediyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın Yeşilkent üst geçidinin yapım çalışmalarının başlamasının ardından diğer 2 geçidin de çalışmalarının bir an evvel başlatılması amacıyla TCDD üst düzey yetkilileri ile yaptığı görüşmeler meyvelerini vermeye başladı. Yeşilkent üst geçidinin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken mevcut demiryolu alt geçidinin bulunduğu alana bat çık yöntemi ile yapılacak geçidin ihalesi de yapılarak çalışmalara başlandı. Çalışmaları yakından takip eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ihaleyi alan firma temsilcisi ile birlikte mevcut TCDD alt geçidine gelerek yeni geçidin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve firma temsilcisi ile birlikte projeyi de inceleyen Başkan Bakıcı ilçedeki trafik akışını kolaylaştıracak ve hemzemin geçitlerin sorun olmaktan çıkmasını sağlayacak

TCDD alt ve üst geçitlerinin bir an evvel yapılması noktasında yoğun bir gayret sarf ettiklerini belirterek “Güçlü Bozüyük İçin Çalışıyoruz” dedi.