AK Parti Samsun Milletvekili aday adaylığını resmi olarak açıklayan Op. Dr. Mustafa Seven, Havza, Vezirköprü, Ladik, Tekkeköy, Kavak ve Asarcık teşkilatlarıyla buluştu. 

TEŞKİLATLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Mustafa Seven teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Seven, Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Kadın Kolları Başkanı Emine Yanğa, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Osma ve yönetimleriyle, Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu, Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal ve yönetimleriyle, Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Düzgün, Gençlik Kolları Başkanı Büşra Erdoğan ve yönetimleriyle bir araya geldi. Ayrıca, Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Kadın Kolları Başkanı Melek Halil, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Topal ve yönetimleri ile bir araya gelen Seven, Kavak başkan vekili Sinan Aracı Kadın Kolları Başkanı Emel Erdoğan Acı ve yönetimleri, Asarcık İlçe Başkanı İlhan Gonca, Kadın Kolları Başkanı Kader Saygılı, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Demirci ve yönetimleriyle de buluştu.

DÖNÜŞÜM SÜRECİ HIZLANACAK

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Seven, Samsun'un Türkiye’nin geleceğinin şehri olacağını belirterek, "Samsun’u kongre ve fuar etkinliklerinin en üst düzeyde yapıldığı hatta ilk sırada yer aldığı uluslararası merkez haline getirme konusunda kararlıyız. Samsunumuzun kentsel dönüşüm süreçlerini hızlandırmak sahip olduğumuz Samsun vizyonunun en önemli unsurlarındandır. İktisadi ve sosyal projelerimiz ile sağlayacağımız istihdam ve ekonomik refahın artışı paralelinde gençlerimizi şehrin kalkınmasında en önemli unsur haline getireceğiz. Milli mücadelenin sembol şehri, başka bir ifade ile Atatürk’ün şehri olan Samsun’a bu açıdan bakıldığında cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 vizyon hedeflerinde öncü şehir olmaya da adaydır" diye konuştu. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN