TRABZON (AA) - Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "Ailemizin Öğretmeni Projesi" kapsamında okul veli işbirliğiyle sınıfını yenileyen Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 2-A sınıfı öğretmeni Abdülvahap Mutlu, başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Mutlu, yeni eğitim öğretim yılı öncesi velilerle bir araya gelerek sınıfın eksiklerini görüştü. Velilerin desteğiyle beton zemine döşeme kaplatan Mutlu, öğrencilerin oturduğu masa ve sandalyelerden sınıfın aydınlatması ve perdelerine kadar her şeyin yenilenmesini sağladı.

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında okulu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, sınıfı görünce durumu Kaymakam Eyüp Fırat'a iletti. Kaymakam Fırat da Mutlu'nun başarı belgesiyle ödüllendirilmesini istedi.

2-A sınıfını ziyaret eden Kabahasanoğlu, Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu ile ayın öğretmeni seçilen Mutlu ve öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Kabahasanoğlu, Of'un birinci gündeminin eğitim olması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, "Sürekli olarak yeni fikirler geliştirip hayata geçiriyoruz. Bu düşüncelerden biri de Ailemizin Öğretmeni Projesi'dir. Öğretmeninizin sizlerle ilgisi, velilerinizle diyaloğu sayesinde böyle güzel, cıvıl cıvıl bir sınıfa kavuştunuz. Bizler de veli, öğrenci, okul birlikteliğini sağladığı için öğretmeninizi ve sizleri ödüllendirmeye geldik. Öğretmenimizi ödüllendirdiği ve projemize destek olduğu için Sayın Kaymakamımız Eyüp Fırat'a da teşekkür ediyorum." diye konuştu.