AKHİSAR, ()

SPOR Toto Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe'yi tüm Türkiye'nin gündemine oturan maçta 3-0 yenip düşme hattından çıkan Akhisarspor, yarın alt sıralardaki rakiplerinden Kayserispor'a seri yakalama hedefiyle konuk olacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki mücadele saat 16.00'da başlayacak. Suat Arslanboğa'nın yöneteceği 90 dakikayı BeINSports 1 yayınlayacak. Akigo'd kadro dışı olan Seleznyov, sakatlıkları süren Mustafa Yumlu ve Dany ile hafta içinde UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Standard Liege ile oynanan son maçta sakatlanan Serginho forma giymeyecek.

Standard Liege ile golsüz berabere kalıp Avrupa defterini kapatan Akigo, ligde Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde son 6 maçı 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgiyle geçip çıkış yakaladı. Yeşil-siyahlılar, ilk yarının son 2 haftasına 16 puanla 13. sırada girdi. Yeni teknik patronu Hikmet Karaman yönetiminde Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 yenmeyi başaran Kayserispor da 15 puanla 15. sıraya tırmandı. Akigo, rakibini yendiği takdirde son hafta alacağı skor ne olursa olsun devreyi düşme hattının dışında tamamlayacak. Teknik Direktör Cihat Arslan, kazanıp çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

AKHİSARSPOR

Fatih - Lopes, Caner, Sissoko, Vrsajevic, Aykut, Eray, Barbosa, Josue, Güray, Bokila (Manu)  

Taraftardan örnek davranış

AKHİSARSPOR'un Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği, ilçedeki köy okullarından Yayakırıldık Reşat Öztürk Ortaokulu'na spor malzemesi desteğinde bulundu. Spor malzemelerini alan küçük öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Dernek Başkanı Sami Çavdar, "Yayakırıldık Ortaokulu'nda bulunmaktan ve küçük kardeşlerimizin spor malzemesi eksiklerini tamamlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler sporu, Akhisarspor'u seven bireyler olarak küçük kardeşlerimizin de spor sevgisiyle büyümelerini ve belki de geleceğin sporcuları olmalarını temenni ediyoruz.  Derneğimiz yönetim kurulu ve üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Okul Müdürü Zülküf Akçay, taraftarlara teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI