Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın 3. etabı Kahramanmaraş yapıldı.

Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde yüzlerce sporcunun katıldığı spor müsabakalarında Kahramanmaraşlı vatandaşların ilgisi ise yoğun oldu.

Şampiyonanın 3. etabının düzenlendiği Kahramanramaş’ta yüzme, su jeti ve flayboard yarışmaları düzenlendi. Flyboard turnuvasında dereceye giren sporculara madalyalarını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç verdi.

Kahramanmaraş’ın güzelliklerini Türkiye’ye tanıtmak istiyoruz diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Güzelliklerimizi tanıtmak için yoğun bir gayret ediyoruz. Özellikle Kahramanmaraş’ımızın iklimlerin geçiş bölgesi, bitki örtüsü itibariyle de çok zengin. Nehirleri, akarsularıyla Türkiye’nin GAP bölgesinden sonra en çok su kaynağı olan ilimiz. Biz de bu sporla su kaynaklarıyla bu doğal güzellikleri dikkati çekelim dedik ve bu şampiyonayı Kahramanmaraş’ta düzenlenmesini sağladık. Burası şehire çok yakın bir alan Kılavuzlu Su Sporları alanı, mükemmel bir yarışma oldu. Tabii aynı zamanda biz belediye olarak da başta rafting kulübü olamak üzere su sporları kulüpleri çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz" dedi