Oltu Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay’ın emekli olması nedeniyle onuruna bir veda yemeği düzenledi.

Emniyet Müdürü Kuruçay’ın onuruna Eymen Otel’de düzenlenen yemeğe; Oltu Kaymakamı Şenol Turan, Oltu Belediye Başkan Yardımcısı Osman Coşkun, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Erdal Şahin, Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Birinci, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Manas Demir ve kurum amirleri katıldı.

Düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Oltu Kaymakamı Şenol Turan, “Yaklaşık 2 yıldır Oltu’da görev yapan Emniyet Müdürümüz Cengiz Kuruçay Beyefendi, yarın ilçemizden ayrılacak. Kendisini sondan bir önceki yolculuğuna uğurluyoruz. İnşallah o ara biraz uzun sürer. İnşallah ailesiyle huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürer. Oltu’da görev yaptığı süre zarfında yaptığı güzel hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederim” diyerek Kuruçay’a bir teşekkür belgesi ile Oltu Taşı tespih hediye etti.

Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay ise, “2 yıldır bu ilçede alnımızın akıyla görev yapmaya özen gösterdik. Bu süre zarfında Oltu’da önemli dostluklar, arkadaşlıklar edindim. Telefon numaram çoğu kişide vardır ve istediklerinde hala ulaşabilirler, irtibatı kesmeyelim. Herkese teşekkür ederim” şeklinde konuşarak, basın mensupları aracılığıyla da Oltu halkından helallik istedi.