Adana'da, içerisinde insan dışkılarının bulunduğu bir inşaatta satışa hazır 100 paket kubar esrar ve esrar içimine yarayan 'bong' olarak tabir edilen malzemeler ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesindeki Bahçelievler Caddesi'ndeki bir evin inşaatında uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını değerlendiren Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı güven timleri, inşaata baskın yaptı.

Olası baskınlara karşı gözcülük yapan bir kişi polisleri görünce kaçtı. İnşaatın ikinci katına çıkan polisler, uyuşturucu sattığı ileri sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı.

İnşaatta arama yapan polisler, şeffaf poşetlere ambalajlanmış, satışa hazır 100 paket kubar esrar ele geçirdi.

Odaları didik didik arayan polisler inşaatın bazı odalarında insan pisliklerinin hemen yanında oturmak için tuğlalar, kağıda sarılmış esrar maddeleri, kilitli boş poşetler, esrar içmeye yarayan, 'bong' olarak tabir edilen malzemeler ve 'çarşaf' olarak adlandırılan tütün kağıtları bularak odada alem yapıldığını tespit etti.

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler imha edilirken gözaltına alınan şahıslar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.