İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 20 bin ilkokul öğrencisine diş bakım seti dağıttı.

Başkan Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ve İskenderun ilçe Sağlık Müdürlüğü Ekiplerinin katılımıyla İnönü İlkokulu’nda düzenlenen öğrencilere diş macunu ve diş fırçası seti dağıtım programı gerçekleştirildi. Sağlık ekipleri sınıfta öğrencilere diş sağlığı ile ilgili bilgilendirme yaptı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil amaçlarının öğrencilerin ağız ve diş sağlıklarını koruma adına bilinçlendirmek olduğunu söyledi.

Bu proje ile 20 bin öğrenciye diş bakım seti dağıtacaklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, “Belediyenin imkanları neticesinde ve ilçe milli eğitim işbirliği içerisinde, ilçe sağlık ekiplerimiz ile birlikte ilkokuldaki 2, 3 ve 4. sınıftaki çocuklarımıza diş bakım seti dağıtımı yapıyoruz. Çocuklarımızı sağlıklı yetiştirmek ve diş fırçalama alışkanlığını, tekniğini öğretmek. Bizim için önemli olan çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak. 20 bin talebemize diş bakım seti ve kırtasiye malzemesi dağıtacağız.” dedi.

Yeni eğitim öğretim yılında da belediye başkanının kırtasiye yardımı olduğunu ve şimdi ise diş bakım seti dağıttığın ifade eden İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, öğrencilere eğitime yaptığı bu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve beraberindekiler öğrencilere diş bakım seti dağıttı. Dağıtım sırasında Başkan Seyfi Dingil’in çocuklara sinema sözü vermesi de öğrencilerden büyük alkış aldı.