Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen okul gezileri kapsamında Ankara, Bilecik ve Çanakkale turlarına katılan öğrenciler Başkan Fatih Bakıcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen "Bozüyük Gençliği Ecdadıyla Buluşuyor" projesi kapsamında 11’inci sınıf öğrencisi 978 kişi Çanakkale’ye, 7’nci sınıf öğrencisi bin 25 kişi Ankara’ya ve 4’üncü sınıf öğrencisi 905 kişi ise Bilecik’in çeşitli bölgelerini ziyaret etti. Bu kapsamda Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya eşliğindeki öğrenciler, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

Öğrenciler gezilerindeki izlenimlerini Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya anlatırken projenin çok verimli geçtiğini belirttiler. Başkan Bakıcı da öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek "Proje kapsamında öğrencilerimizi Ankara, Bilecik ve Çanakkale’ye yolladık. Bazı konular tarih kitaplarında kalmamalı bu ortamlar canlı olarak görülmeli ve yaşanmalıdır. Tarih bilinçleri için son derece önemli olan bu gezilerimizde çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek bizim için en büyük hediye olmuştur" dedi.