Yılport Samsunspor, Başakşehir'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Atabey Çiçek ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Atabey Çiçek, "Burayı kesinlikle ikinci lig kulübü olarak görmüyorum. Burası Süper Lig düzeyinde bir kulüp. Onun için buraya geldiğim için çok mutluyum. Ben buraya gelmeden kendime 20 gol barajı koydum. İnşallah bunu gerçekleştireceğime inanıyorum" dedi

SÜPER LİG DÜZEYİNDE
Yılport Samsunspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Atabey Çiçek, "Başta Yücel Uyar’a, Mustafa Aztopal’a ve başkanımız İsmail Uyanık’a, transferimde emeği geçen insanlara çok teşekkür ediyorum. Benim buraya gelmemde çok büyük rol üstlendiler. Buranın çok köklü bir camia olduğunu biliyorum. Onun için çok mutluyum. İçimde güzel ve tatlı da bir heyecan var. Umarım geçen sene kaçan bir şampiyonluk var. Bu sene o şampiyonluğu elde edeceğiz. Buna yürekten inanıyorum. Burayı kesinlikle ikinci lig kulübü olarak görmüyorum. Burası Süper Lig düzeyinde bir kulüp. Onun için buraya geldiğim için çok mutluyum" dedi. 

TAKIM OLMAK ÖNEMLİ
Buraya gelmeden önce kendisine 20 gol barajı koyduğunu ifade eden Atabey Çiçek, "İnşallah bunu gerçekleştireceğime inanıyorum. İyi oyuncuların olduğu takımda olmak daha güzel bir şeydir. Çünkü rekabet futbolcuyu her zaman olumlu yönde etkiler. Her zaman futbolcu kendini daha formda tutar, daha istekli olur. Ben buna inanıyorum. Takımda yıldız oyuncuların olması yeterli değil. Takım olabilmek önemli. Bu sene onu başaracağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Mustafa TOGUR