Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yayımladığı mesajla vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in bayram mesajında "Ülkemizin ve halkımızın birlik, bütünlüğü ve toplumsal barışımız için bayramların çok önemli bir rolü olduğunu, hepimizi daha da birleştirdiğini görüyor ve bunun sevincini yaşıyoruz. Bayramlar aynı zamanda toplumumuzun manevi zenginlikleridir. Yardımlaşma, dayanışma, eşitlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Aynı duygularla mübarek Ramazan ayında her gün binlerce vatandaşımızı 5 bölgede kurduğumuz iftar çadırlarında ağırladık. Halkımızın en iyi koşullarda ibadetini yapabilmesi için camilerimizi temizlemeye devam ettik.

Bu ülkeyi kuran ve insanlarımızın özgürce ibadetini yapmalarını sağlayan büyük Atatürk’e ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını bir kez daha saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Bağımsız ve özgür bir ülke olmamızı onlara borçluyuz.

Hep birlikte umutla, mutlulukla, yaşadığımız bu bayramın, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış getirmesini diliyorum. İnanıyorum ki bu bayramda daha büyük bir istenç ve mutlulukla birlikteliğimizi güçlendirecek ve geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Kardeşçe bir yaşam temennisiyle halkımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, huzur, esenlik diliyorum" ifadelerini kaydetti.