Torku Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Ali Turan, kendilerine güvendiklerini ve ligde başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

    Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Torku Konyaspor'da takımın başarılı futbolcularından bir olan Ali Turan açıklamalarda bulundu. Slovenya'da çok güzel bir ortamda sıkı bir şekilde sezona hazırlandıklarını ve her şeyin yolunda gittiğini belirten tecrübeli oyuncu, geçen sezon olduğu gibi birliktelik ve takım ruhunun kendilerini çok iyi yerlere getireceğine inandığını belirtti.

    Sezon başı kampların çok önemli olduğunu ifade eden Ali Turan, "Gerek Konya, gerekse Bolu'da yaptığımız kamplar kondisyon yüklemesi açısından son derece yoğun ve yorucu geçti. Üçüncü etap hazırlıkları için Slovenya'dayız. Aynı yoğunluktaki tempo burada da devam ediyor. Gerçekten çok güzel bir kamp ve çalışma ortamımız var. Her şey yolunda. Sakat olan arkadaşlarımızın da iyileşerek aramıza katılması sevindirici. Burada daha çok taktik antrenmanlar ve hazırlık maçları yapıyoruz. Hazırlık maçları her ne kadar lig için ölçü olmasa da kazanmak yine de güzel. İstenilen düzeye gelmeye başladık. Tabiki bu bir anda olmayacak. Eksiklerimiz var. Bunları da Fenerbahçe ile oynayacağımız sezonun ilk maçına kadar gidermenin gayretinde olacağız." dedi.

    Takım olarak spor kamuoyunun kendileri hakkında düşüncelerine katılmadıklarını da kaydeden tecrübeli futbolcu, "Başarılı olamayacağımız düşüncesi geçen sezonda vardı. Ama biz Süper Lig'e çıkarak böyle düşünenlere en güzel cevabı verdik. Takımda arkadaşlığımız çok güzel. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın uyum sorunu yaşamaması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizim rakiplerimize göre en büyük ve önemli avantajlarımızdan birisi birlikteliğimiz ve takım ruhunu gerçek anlamda yaşamamız. İnanıyorum ki bunlar bizi çok iyi yerlere getirecek. Öncelikle biz kendimize inanıyoruz. Torku Konyaspor adına başarılı bir sezon geçirmek tek düşüncemiz." diye konuştu.
    
    Ali Turan son olarak ise sezon başı kampların futbolcular için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Ben geçen sezon Torku Konyaspor'a geç katıldım ve sezon başı kampı geçirmemiştim. Bunun sıkıntılarını tabiki yaşadım. Takımla birlikte çalışmak çok önemli. Sonrasında toparladığımı ve istenilen düzeye geldiğimi düşünüyorum. Bu sezon başı gerçekten yoğun bir çalışma dönemi yaşıyoruz. Her şey başarılı olmak için. Takım olarak bunu çok istiyoruz." şeklinde konuştu.