MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerde görev yapan personele yönelik düzenlediği ‘Mesleki Risk Eğitimi’ne Kula ile devam etti. Verilen düzenli eğitimlerle bilinçlendiklerini kaydeden çalışanlar ise işlerinde artık daha dikkatli davrandıklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sahada görev yapan personelin iş güvenliği konusunda bilinçlenmesi için önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda, Kula’da Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Mesleki Risk Eğitimi’ ile ilgili bir eğitim düzenlendi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın destek verdiği eğitim ile MASKİ bünyesinde görev yapan personel iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen eğitim Ruhan Bayraktar tarafından verildi. Sahada görev yapan personelin uyması gereken kuralların anlatıldığı eğitim sayesinde çalışanlar görev başındayken dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgi sahibi oldu.

İş sağlığı ve güvenliği noktasında attığı titiz adımlar ile personelin can güvenliği için çalışan MASKİ’nin eğitimlerinden çalışanlar da duyduğu memnuniyeti ifade etti. MASKİ personeli, düzenli olarak verilen eğitimler sayesinde çalışma alanında dikkat etmeleri gereken kurallar hakkında bilinçlendiklerini belirtti.