Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde, Canlı Hayatını İyileştirme Derneğini (CAHİDE) ziyaret ederek, yanlarında getirdiği mama ve battaniyeleri görevlilere teslim etti.

Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri yaralı sokak hayvanlarının yardımına koşan CAHİDE yöneticilerini ziyaret etti. Dernek yetkililerinden hayvanlarla ilgili bilgi alan öğrenciler, beraberlerinde getirdikleri kedi ve köpek mamaları ile battaniyeleri dernek görevlilerine teslim etti.

Kediler için sığınma evleri yaptılar

Öğrenciler, yaklaşan kış mevsimi öncesi kedilerin sığınması için kendi elleriyle yaptıkları kedi evlerini de dernek bahçesine götürdü. Öğrenciler, kedi evlerini bahçedeki uygun alanlara yerleştirdi. Bahçedeki hayvanlarla tek tek ilgilenerek, sevgi gösterisinde bulunan öğrenciler, onları elleriyle besledi. Cahide Derneği’nin sokak hayvanları için yaptığı fedakar çalışmaları beğeniyle takip ettiklerini dile getiren öğrenciler, dernek gönüllülerine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Saatlerce dernekteki hayvanlarla vakit geçiren Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri, boş zamanlarında derneğe gelerek sokak hayvanlarına destek olacakları sözünü verdi. Canlı Hayatını İyileştirme Derneğinin sokak hayvanları için yaptıkları çalışmaları takdir ettiklerini vurgulayan öğretmenleri ise "Dünya sadece insanlara ait değil. Hayvanların da yaşam hakkına saygı göstermeliyiz. Canlı Hayatını İyileştirme Derneği, gece gündüz demeden sokak hayvanları için var gücü ile çalışıyor. Biz de elimizden geldiğince onların bu mücadelesine destek olmaya çalışıyoruz. Onlara ne kadar teşekkür etsek az” dedi

Ziyarette, dernek yöneticileri tarafından okul idarecilerine sokak hayvanlarına verilen destek nedeniyle teşekkür plaketi verildi.