Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Hedefimiz belli. Nisanın sonunda önce 1. Lig’e çıkmak ve sonra Süper Lig’e yükselmek. Tek gayemiz Samsunspor’u ait olduğu yere taşımak. Bu konu da kimsenin endişesi olmasın" dedi
 

SAMSUN BENİM YUVAM
Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te tamamlayan ve Samsun'a dönen Yılport Samsunspor'da keyifler yerinde. Camiaya her fırsatta umut dolu mesajlar veren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, hedeflerinin Samsunspor'u ait olduğu yere taşımak olduğunu söyledi. Samsun’un memleketi ve yuvası olduğunu dile getiren Sağlam, “Burada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, sorumluluğunu taşıyoruz. Hedefimiz belli. Nisanın sonunda 1. Lig’e çıkmak ve daha sonra Süper Lig’e çıkmak" dedi. 

HEDEFTE GÜMÜŞHANE VAR
Teknik Direktör Sağlam, "Samsunspor’u ait olduğu yere taşımak için uğraş veriyoruz. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz, taraftarımızın endişesi olmasın. 2 takviyemiz oldu takıma ve 3 takviyemiz daha olacak. Takımımızı bu zorlu mücadeleden çıkaracak kadromuz olacak. Antalya kamp etabını tamamladık ve Samsun'a döndük. Şimdi tamamen hafta sonu evimizde oynayacağımız Gümüşhanespor maçına odaklanacağız. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.