Türkiye Ziraat Kupası 4. Tur eleme maçında TFF 1. Lig temsilcisi Altınordu’yu İzmir’de kupadan saf dışı bırakarak 5’inci Tur’a çıkan Kars36 Spor yönetici, teknik ekip ve futbolcuları Vali Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Kars36 Spor heyetini makamında kabul eden Vali Rahmi Doğan, elde ettikleri başarıdan dolayı futbolcu ve teknik ekibi tebrik etti.

Türkiye’deki tüm Karslıların sevinç yaşadığını hatırlatan Vali Doğan, Kars36 Spor’a destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Rahmi Doğan, “Güzel bir heyecan Kars 5’inci tura yükseldi. Tebrik ediyorum, yokluk içerisinde faaliyette bulunduğunuzu sıkıntılarınızın olduğunu biliyorum. Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz destek gecesinde hayal kırıklığı yaşadık. 200 kişiyi davet ettim, ancak 20 kişi geldi. Gelen 20 kişiye de ayrıca teşekkür ediyorum. Gönül verip oraya gelmeleri bile bizim için yeterliydi. Futbol şehirlerin birlik ve bütünlüğü kardeşliğidir, insanları birbirine bağlar” dedi.

Kars36 Spor’un başarısı herkesi mutlu edecektir diyen Doğan, “Bundan dolayı da iş adamları ve esnafın da destek olması gerekiyor. Şunu bilin sizi seven sessiz büyük bir grup var. Bu grup Karslı gençler, Kars’ın sevdalısı insanlar, kadınlar, kızlar, sizin arkanızda. Size dua eden, sizin başarınızla mutlu olan, sevinen bir gurup var. Para vermeyen, destek olmayanlar olabilir. Önemli değil ama siz gönlünüzü, yüreğinizi ortaya koydunuz, başarı elde ettiniz. Bu mutluluğu bu şehre yaşattınız. Bundan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Bu takıma sahip çıkalım, sosyal medyada fotoğraf çektirirken, poz verirken değil bu işe herkes gücü kadarınca elinden ne geliyorsa destek olsun” diye konuştu.

Ziyarette Kars36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız’da desteklerinden dolayı Vali Rahmi Doğan’a teşekkür ederek, Doğan’a, Kars36 Spor forma ve atkısı hediye etti.