YÜZDE 10 İNDİRİM 

Samsun- Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  2022-2023 sezonunda geçerli olmak kaydıyla, Samsunspor ürünlerinde, kombine ve localarda yüzde 10 indirimden yaralanabilmesi için Nuri Asan Tesisleri'nde protokol imza töreni düzenlendi. Törende, Samsun- Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Uzm.Dt. Ali Çağhan Ovalı, Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan yer aldı. 

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Gelirden ziyade birlikteliğin önemine dikkat çeken, Başkan Vekili Bilen, "Samsunspor'un şehirle birleşme bütünleşme programı çerçevesinde geliştirdiğimiz projelerin birini daha tamamlamak için başkanımız ile birlikte bir protokol imzaladık. Protokol kapsamında inşallah, Samsunumuzun tüm esnaflarını kucaklayan, esnaflarıyla Samsunspor'un birlikte hareket ettiği, bütünleştiği, hedefe ulaşmak için ortak çaba gösterdiği bir çalışmanında ilk adımını atmış bulunuyoruz. Bu konuda da emeği geçen, başta Başkanımız Metin Sinecek olmak üzere bütün, Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyelerine kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Amaç burada gelirden ziyade, dayanışma içerisinde hedefimize ulaşmak için birlik olmak" dedi. 

"FARKINDALIĞA ORTAK OLMALIYIZ"

Başkan Sinecek ise sadece esnaf değil, sağlık çalışanlarını için de bilet desteği gerçekleştireceklerine değinerek, şunları söyledi: "Esnafsız hiçbir ülkenin kalkınamadığını bir kez daha teyit etmek istiyoruz. Esnafımızın, Samsunspor ruhu ile Samsun'a ahde vefalı olarak her bireyin, Samsunspor'a katkısını canı gönülden istiyoruz. Kulübümüz esnaf ve sanatkarımıza bir jest yaptı. Forma, loca ve Kombinede indirim yaptı. Biz de inşallah, farkındalık yaratmak için aldığımız Passolig'lerin bir kısmını hastanelerdeki kadın doktorlarımıza vereceğiz. Tüm kamu kurumunda çalışanlarının bu projeye katılmalarını bekliyoruz. Şehrin takımı Süper Lig'e çıkarsa Samsun kazanır. Ama önemli olan Samsunspor maçlarına gelelim, kızlarımızın eşlerimizin daha çok maçlara gelmesini istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Esra Vural

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.