CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’nın ilçe meydanı ve Sarnıç’ta düzenlediği iftar yemeklerine aralarında milletvekillerinin de bulunduğu binlerce kişi katıldı. Ev sahibi CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, “İftar sofralarındaki bereket her zaman ülkemize hakim olsun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığı her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeklerini bu yıl Abdullah Arda Meydanı ve Sarnıç Cumhuriyet Meydanı’nda düzenledi. İftar yemeklerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar birlik ve beraberlik içinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. İlçe Başkanı Umut Tekin’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeklerine, CHP İzmir Milletvekilleri Prof. Dr. Hülya Güven, Musa Çam ile Mehmet Ali Susam, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

İftar yemeklerini geleneksel hale getirdiklerini söyleyen İlçe Başkanı Umut Tekin, “İftar yemeklerine vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bizi mutlu etti. Barış, kardeşlik, birlik ve dayanışma duygularının en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, vatandaşlarımızla birlik ve dayanışma içinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. İftar sofralarına haklim olan bolluk ve bereket her zaman ülkemize hakim olsun” diye konuştu. İftar yemeğinin ardından milletvekilleri, İlçe Başkanı Umut Tekin ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol vatandaşlarla kahvehanede bir araya gelerek sohbet etti.