Tiyatro sezonunu açarak kapalı gişe oynayan tiyatro oyunlarını ve ünlü tiyatrocuları Yenimahalleliler ile buluşturan Yenimahalle Belediyesi, “Kocamın Nişanlısı”nı sahneye taşıdı.

Vatandaşlar, Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyunu izlemek için saatler öncesinden salonu doldurdu. Vatandaşlara Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, eski milletvekilleri ve Yenimahalle Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Gürer eşlik etti.

Sevtekin Fikir ve Sanat Tiyatrosu tarafından sahneye koyulan, Sadık Şendil’in yazdığı, Ferdi Merter’in yönettiği oyunda karısından boşanmadan önce başka kadınla nişanlanan bir adamın yaşadığı karmaşık olaylar anlatıldı. Kadrosunda Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Ece Müderrisoğlu, Serdar Sevtekin, Tuncay Tezküser ve Aslı Kökçe gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyun izleyicilerden tam not aldı.

“Gülmeye son derece gereksinim duyduğumuz günler”

Oyunculara çiçek takdim eden Başkan Vekili Kartal, “Bugün Sevtekin Fikir ve Sanat Tiyatrosu oyuncularının başarıyla oynadığı trajikomik bir oyun izledik. Gülmeye son derece gereksinim duyduğumuz günlerde bizi sıkıntılarımızdan uzaklaştırdılar, başka diyarlara götürdüler. Sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Yenimahalle Belediyesi olarak yıl sonuna kadar sevilen oyunları sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’ye yakışır bir şekilde çalışmalar yapıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık yolundan yürümenin tek yolu sanatın ve sanatçının yanında durmaktır. Biz de bu yolda ilerliyoruz” dedi.