CUMHURİYET CADDESİ'NDE KAZA

Saat 10.00 sularında İlkadım ilçesinde bulunan Cumhuriyet Caddesi Bölge İdare Mahkemesi'nin önünde trafik kazası meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hürriyet Sokak üzerinden gelen Şemsettin Akdaş’ın (66) kullandığı 55 AID 113 plakalı motosiklet ile Cumhuriyet Caddesi üzerinde seyir halinde olan Adem Fidan'ın (22) kullandığı 55 ANU 04 plakalı otomobil çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Şemsettin Akdaş yaralandı. 

YARALI ŞEMSETTİN AKDAŞ SAKİNLEŞTİRDİ

Çevredekilerin ilk gözlemlerine göre bacağı kırıldığı tahmin edilen motosiklet sürücüsü Şemsettin Akdaş, kendisine çarpan Adem Fidan'ın aracına yaslanarak durabildi. Kazanın etkisiyle endişe yaşayan otomobilin sahibi Adem Fidan'ı ve çevredeki vatandaşları iyi olduğunu söyleyerek Şemsetin Akdaş sakinleştirdi. 

"ALLAH KİMSEYE VERMESİN"

Kazanın ardından konuşan Şemsettin Akdaş, "Motosikletimle giderken arkadaş bana vurdu. Kaza yaptık, başka bir şey yok. Ayağımda bir sıkıntı oldu, kanadı. Normaldir, olabilir. Kaza, Allah kimseye vermesin. Bana çarpan arkadaşın da bile bile yağacağı bir iş değil, normal bir şey. Bana çarpan arkadaşa da geçmiş olsun. Hepimiz insanız, Allah büyüktür, başka kaza vermesin" dedi.

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE 

Şemsettin Akdaş'a ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri yaptı. Akdaş, yapılan müdahalenin ardından Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri kazaya karışan otomobilin sahibi Adem Fidan'a alkol muayenesi yaptıktan sonra ifadesini aldı. 

Kaza nedeniyle kısa süreliğine trafiğe kapatılan caddenin tek şeriti araçların kaldırılmasından sonra trafiğe tekrar açıldı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.