2023/24 Süper Lig sezonunda oynadığı 13 maçın dokuzunu kaybeden Samsunsporumuz lig tarihinde bu aşamalarda en fazla mağlubiyet aldığı sezonu yaşarken!

Ligin 4. Sırasındaki Adana Demirspor! 3 haftadır galibiyete hasretti.

İlk yarıda İki var incelenmesiyle gelen iki penaltı golü vardı Adana'da.

Satka’nın yaptığı penaltıyı Ndiya gole çevirdi. Skor 1-0 oldu.

Penaltıya sebebiyet veren aynı Satka Samsunspor’un penaltı kazanmasına sebep oldu. Penaltıyı Ntcham gole çevince skor 1-1 oldu. Uzatmalarda 45+4 de Emre Kılınç, Holse Verkaci sonunda Holse kaleci Magomedaliev in yanından klas bir ayak içi vuruşla  golü attı .soyunma odasına 2-1 önde girdik.

Adana'da ilk yarıda atılan 3 golün ikisi duran toptan oldu.

İkinci yarıda oyunun hakimi Adana Demirspor olsa da  64 dakikada Emre Kılınç in ortasına Madji gol vuruşunu yapınca skor 3-1 oldu!

Madji takımın 3 gol atan oyuncusu durumuna geçti.

Daha 6 dakika geçmeden o dakikaya kadar mükemmel oynayan kaleci Okan bu golde üstünden geçen topa müdahale edemedi.

Skor 3-2 oldu.

2. Yarıda takım halinde çok iyi mücadele ettik ve Adana Demirspor a pozisyon vermedik!

Emre Kılınç 2 golde asisti ile gecenin öne çıkan ismiydi.

2023/24 Süper Lig sezonunda oynanan maçların son 15 dakikalık bölümünde en fazla gol atan Takim Adana Demirspor’du! Samsunspor ise ligdeki son karşılaşmasını bu bölümde yediği golle Beşiktaş'a 2-1 kaybetmişti.

Adana Demirspor maç istatistiklerinde her şeyde önde olsa da Samsunsporumuz tek önemli parametre olan golde üstün olan taraftı!

Adana Demirspor kendi sahasında kalesinde  gol görmemişti. Son 15 dakikada Samsunspor çok iyi defans yaptı ve bu bölümde gol yemedi.

Müthiş ve beklenmedik bir üç puan kazandık!

İçeride oynayacağımız Kasımpaşa maçını mutlaka kazanmamız lazım! Aynı coşku ve istekle ve taktik disiplinle oynayıp kazanmak şart!