Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Yıldızeli ilçesinde köy yollarında asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Yıldızeli ilçesinde; Bayat, Navruz, Çağlayan, Kırkpınar, Bedel, Danişment, Kalın, Menteşe, Tahtaköprü, Yakup ve Kerimümin bölgelerinde toplamda 40 kilometre yolda bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Ayrıca Yıldızeli ilçesinde 39.4 kilometrelik bölgede birinci kat asfalt çalışmaları yürütülerek, yol şartları daha da iyileştirildi.

Diğer yandan ikinci kat asfalt çalışmaları kapsamında ise, Bakırcıoğlu, Alaca, Şeyhhalil, Çukursaray, Cumhuriyet, Büyük Akören, Demiroluk, Çavuşlu, Çubuk, Yavu, Killik, Ekecik, Kiremitli ve Kapıköy de toplamda 101 kilometrelik yolda yürütülen çalışmalar tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, 2017 yılı yatırım programı kapsamında İl Özel İdaresi ekiplerinin sahada mesai mefhumu gözetmeksizin çalışma yürüttüğünü söyledi. Kurum olarak her yıl çok sayıda köy yolunun bakım ve onarımlarının yapıldığı belirten Kaya, yüksek kalite standartlarında gerçekleştirilen çalışmaların kırsalda yaşayan vatandaşları memnun ettiğini kaydetti.