AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a ziyaretinde Samsun’dan övgüyle bahsetti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan da yer aldı. Samsun’a hayran kaldığını ve yapılan şehircilik çalışmalarının örnek teşkil ettiğini belirten AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, "Sorumluluk bölgemizdeki il ve ilçe belediyelerimizi yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek ne gibi problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak amacıyla belediyelerimize ziyaret programları düzenliyoruz. Bu ziyaretimiz de bunlardan biri. Bugün burada gördük ki yapılan hizmetler takdire şayan" dedi.

Samsun’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Geldi, “Samsun, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ile çağ atlamış ve bir marka kent haline gelmiş. Sosyal belediyecilik olsun hizmetler olsun her şey düşünülmüş ve Samsun halkının daha modern yaşamaları için tüm çalışmalar yapılmış. Samsun hayata geçirilen projeler ve yapılan hizmetlerle örnek teşkil eden bir il olmuş. Dur durak bilmeden gece gündüz hizmet sevdası ile koşan Başkanımızı bir kez daha yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz ise devam eden projeler ile ilgili Mehmet Geldi’ye bilgi vererek, “Tüm çabamız şehrimizi her anlamda geliştirmek. Çünkü AK Parti ailesinin mensupları olarak sloganımızda da belirtildiği gibi bizim sevdamız hizmet ve bu millet. Bu millete hizmet etme fırsatı veren Rabb’imize de binlerce kez şükürler olsun” ifadelerini kullandı.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.