Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetimindeki antrenmana Zeki Yavru, Henrique, Bosigwa, Yusuf Erdoğan katılmadı. Antrenman sırasında bordo-mavili futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli oldukları gözlendi.

Sözleşmesi fesh edilen Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora, antrenman öncesi takım arkadaşlarına veda ederek, teknik direktör Hami Mandıralı başta olmak üzere herkesle tek tek vedalaştı. Zokara, antrenman öncesi arkadaşlarına hitaben bir konuşma yaparken, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Zokara, kendisi için zor bir gün olduğunu belirterek, "2 yıldır Trabzon’dayım. Geldiğim ilk sene şampiyonlar liginde mücadele etmiştik ki benim için çok önemliydi. Buraya geldiğimde benim için en büyük sürpriz Burak Yılmaz gibi bir oyuncunun performansıydı. Performansıyla bana büyük bir sürpriz yaşattı. Buraya gelmeden önce onunla ilgili hiçbir bilgim yoktu ama gördüm ki çok başarılı bir performansı var. Artık benim için ayrılık vakti geldi. Birçok yerde, birçok şehirde oynadım. Bugün de Trabzonspor’dan ayrılıyorum. Türkiye’yi gerçekten çok seviyorum. Trabzonspor, Türkiye ligi kariyerime çok şey kattı. Burada çok iyi dostluklar edindim, birçok insanla tanıştım. Burada dostluk önemli. Artık Brezilya’ya odaklanmış durumdayım. Kendi ülkem adına Dünya Kupası'nda mücadele edeceğim. O turnuvaya konsantre olmuş durumdayım" dedi.

Zokora daha sonra takım arkadaşları ve teknik heyetle tek tek sarılarak veda ederken, kaleci Onur da arkadaşları adına kendisine kemençe hediye etti.

Öte yandan antrenmanı, Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi öğrencileri de takip etti. Öğrenciler, teknik sorumlu Hami Mandıralı’ya çiçek takdim ederek, hep birlikte futbolcularla resim çektirdiler.