KILIÇDAROĞLU HAVZA VE VEZİRKÖPRÜ'DE

Samsun’un Havza ve Vezirköprü ilçelerinde ziyaretlerde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle toplantı yaptı.

"HERKESİN KAYNI DOYACAK"

Vezirköprü'de meydanda vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Bu topraklarda bir çocuk yatağa aç giriyorsa o gece, devleti yönetiyorsam, ben o gece uyuyamam. Herkesin karnı doyacak. Her evde huzur, bereket olacak. Çiftçi, emekli, esnaf kazanacak” diye konuştu.

"KREDİLERİN FAİZLERİNİ SİLECEĞİM"

Esnafa ve çiftçiye sözü olduğunu kaydeden Kemal Kılıçdaroğlu, “İktidar olduğumuzda ilk bir hafta içinde çiftçinin, esnafın bankalardan aldıkları kredilerin faizlerini sileceğim” ifadelerini kullandı.

Milletle helalleşeceğini dile getiren Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Evet helalleşeceğiz. Ama kul hakkı yiyenlerle helalleşme şansım yok. Onu da ifade edeyim. Bu memleketin hapishanelerinde masum insanlar var, bunu biliyorum. Haksızlığa uğramış insanlar var, bunu biliyorum ama bir şeyi unutmuyorum. Devletin dini adalettir, bu ülkeye adaleti getirmek için elimden ne geliyorsa tamamını yapacağım. Ben beşli çetelerin, mafyanın, uyuşturucu baronunun adamı değilim. Ben esnafın, çiftçinin, emeklinin, işçinin, alın teri ile geçinen herkesin adamıyım. Bu topraklarda bir çocuk yatağa aç giriyorsa o gece devleti yönetiyorsam, ben o gece uyuyamam. Herkesin karnı doyacak, her evde huzur olacak, her evde bereket olacak."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.