TRABZON (AA) - Of Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde taşımalı eğitim yapan servis şoförleri ile taşıma işi yapan firma yetkililerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir başkanlığında yapılan toplantıya, taşımalı eğitim kapsamında eğitim veren okulların müdürleri, 197 servis şoförü ve 9 firma yetkilisi katıldı.

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu konferans salonundaki toplantıda, şoförler ve firma yetkililerine uyulması gereken kurallar anlatıldı.

Şube Müdürü Bedir, servis şoförlerini birer öğretmen olarak gördüklerini belirterek, şunları söyledi:

"Değerli şoför arkadaşlar, sizler bizler için çok önemlisiniz. Sizleri araçlarınızda birer öğretmen olarak görüyoruz. Sizlerden de ona göre hareket etmenizi bekliyoruz. Eminim ki öğrencilere göstereceğiniz güleryüz, vereceğiniz bir selam onların günlerini güzel geçirmelerine neden olacaktır. Aksi durum olduğunda istemeden de günlerinin kötü geçmesine neden olabilirsiniz. Sizler bizlerin birer mesai arkadaşı sayılırsınız. İşiniz olsa da olmasa da kapımız sizlere her daim açıktır. Hep birlikte inşallah genel güvenlik kuralları ve diğer kurallara uyarak kazasız belasız bir eğitim öğretim dönemi geçiririz."