2016 sezonundan itibaren Karavel-Promovacances grubu bünyesinde yer almaya başlayan Fransa’nın lider tur operatörü Fram, kardeş kuruluşları Plein Vent Voyages ve grubun internet satış markası Promovacances ile beraber Türkiye’ye dönüyor.

Fram, Karavel Holding ürün satış müdürü Joseph Allam, Peninsula Tour Satış ve İş Geliştirme Müdürü Kayıhan Süer ile birlikte Bodrum standını ziyaret ederek 2018 yılında Bodrum’la ilgili yapılacak çalışmalar konusunda bilgi verdiler. Peninsula Tours işbirliği ile yapılacak çalışmalar sonucunda 2018 yılı turizm döneminde haftada iki uçağın Bodrum’a inmesi planlanıyor.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, dünya turizminin 3 yıldır artan küresel terör saldırıları nedeniyle gerileme yaşadığını, bu olumsuz durumdan etkilenen ülkelerin başında da Türkiye’nin geldiğini belirterek Fransa’dan Bodrum’a gelecek turist sayısını artırmak amacıyla Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı yetkililerinin 26-29 Eylül 2017 tarihleri arasında katıldıkları Paris IFTM Top Resa Turizm Fuarında destinasyon tanıtımının yanında tur operatörleri ile de görüşmeler yapıldığını açıkladı.

Turkuaz Turizm yönetim kurulu başkanı Onursal Özatacan ve Turkuaz Turizm kurucu ortağı Ahmet Özatacan’ın girişimleri ile Fransa Tur Operatörleri Birliği Başkanı Rene- Marc Chikli, Fransız Tur Operatörü Fram Genel Müdürü Michel Quenot ve Fransız PR ve reklam ajansı olan İnterface Tourism firması yönetim kurulu başkanı Gael De la Porte du Theil ile BOYTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar’ın eşliğinde Bodrum turizmi ile ilgili görüşmeler yaparak Bodrum destinasyonu için Fransa pazarının geliştirilmesi konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Bodrum standında yapılan tatil çekilişinde Müskebi Tatil Köyü’nden iki kişiye birer hafta tatil, Barbaros Yachting’ten bir hafta mavi yolculuk ve Wisdom&Bluedays Travel tarafından Gündoğan’da dört kişiye bir haftalık tatil verildi.