Ünlü makyaj artisti Hamiyet Akpınar ve Yasemin Özilhan ile Makyaj Trendi Pop Up Store’da gerçekleştirdiğimiz çekimde, Özilhan’ın teni için hangi ürünleri kullandığını da öğrenmiş olduk. 

İşte, Yasemin Hanım’ın ilham verici parlak teninin mimarı 3 kilit ürün:

1) Aydınlık veren baz

Yasemin Özilhan makyaja başlarken cildine öncelikle aydınlık veren bir makyaj bazı uyguluyor. Bu baz cildini nemlendirirken, doğal bir parlaklık veriyor. Nars Radiance Primer SPF35 tek başına uygulanabildiği gibi üzerine uygulanan ürününde yansımasını arttırıyor. 

Hem aydınlatıcı serum hem mükemmel bir baz: Nars Optimal Brightening Serum
Primer yerine Nars'ın aydınlık veren serumunu da baz olarak kullanabilirsiniz. Cildi anında aydınlatır ve cilt tonunu canlandırır. Nars Optimal Brightening Concentrate, markanın ışıltı arttırıcı özel teknolojisi ile formüle edilmiştir. O yüzden makyaj altı olarak mükemmeldir. Ayrıca uzun vadede koyu renkli lekeler üzerinde de etkilidir. Hem cilt bakım serumu hem de makyaj altına baz olarak eşsiz bir serum!

2) Saten bitişli renkli nemlendirici

Bazdan sonra sırada ince ve parlak yapılı renkli nemlendirici var. Yasemin Özilhan, cildi için Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30’un Finland rengini tercih ediyor. Cildi zaten pürüzsüz olduğu için bu renkli nemlendirici cildinde renk eşitliğini sağlayıp, yüzüne parlak ve sağlıklı bir görünüm veriyor. Üstelik yüksek güneş koruması olduğu için cildini de korumuş oluyor. Ekstra bir güneş koruyucuya gerek kalmıyor. 

3) Aydınlatıcı allık

Parlak ve doğal ten makyajının son dokunuşu ise aydınlatıcı kullanmaktan geçiyor. Özilhan yüzünün yüksek noktalarına Nars Hot Sand aydınlatıcı allık ile hafif dokunuşlar geçiyor ve ten makyajını bitiriyor.

İşte, parlak, doğal ve ilham verici ten makyajının püf noktaları bu kadar basit!