'SORUMLULUĞUM BÜYÜK'

Kırmızı Beyazlıların kaptanı Osman Çelik, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Çelik, kaptanlık görevi ile geçen sezona göre bu sezon sorumluluğun arttığını belirterek, "Böyle büyük bir camiada kaptanlık yapmak benim için onur ve gururdur. Geçen sene takımın büyüklerinden olarak takıma elimden geldiğince yararlı olmaya çalıştım. Bu seneki misyonum biraz daha farklı. Takım içerisindeki sorumluluğum büyük ve bunun da farkındayım. Atatürklü armayı hem saha içinde hem de saha dışında en iyi şekilde temsil edeceğimden şüpheniz olmasın" diye konuştu. 

HAZIRLIK MAÇLARI ÖNEMLİ 

Kamp sezonun yoğun bir şekilde gerçekleştiğini ve hazırlık maçlarında da Bayram Bektaş'ın isteklerini sahaya yansıtmaya çalıştıklarına ve Altay maçına odaklandıklarına değinen kaptan, Çelik, "Hazırlık maçları bizim açımızdan çok önemli. Bu süreci en iyi şekilde atlatıp ligde beklenilen Samsunspor’u izletmek istiyoruz. Lig'de ilk oynayacağımız Altay maçına odaklanmış durumdayız. Diğer maçları maçtan sonra konuşabiliriz. Diğer takımlarında transferleri veya harcadıkları paralarla ilgilenmiyoruz. Sadece kendi işimize odaklanıyoruz" ifadelerini kullandı. 

'HEDEFE ULAŞACAĞIZ'

Takımda iyi bir arkadaşlığın söz konusu olduğunu ve hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Osman Çelik şunları söyledi: "İlk hedefim Samsunspor’u Süper Lig'e çıkarmak. Ailemde ben de Samsunspor’u ve Samsun şehrini çok seviyoruz. İnşallah bu birliktelik kariyerimin sonuna kadar devam eder. Ligin başlaması için sabırsızlanıyoruz. Taraftarlarımız stadı doldursunlar ve sezon sonuna kadar bize destek olsunlar. Sezon sonu biz onları hak ettikleri yere ulaştıracağız. Bu sene keyif veren bir Samsunspor olacak. Bunun sözünü verebilirim" Esra VURAL Özel Haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.