TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yılport Samsunspor, ligin 29. haftasında deplasmanda Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalarak liderlik yolunda önemli bir fırsatı erteledi.

Ankara Aktepe Stadı'nda oynanan karşılaşmada İlyas Kubilay Yavuz'un golüyle ilk yarıyı önde bitiren kırmızı-beyazlı ekip, ikinci yarıda skora gelen eşitlik ile maçı tamamladı. Galibiyete odaklanan Samsunspor'un bir puanla sahadan ayrıldığı karşılaşmada oyunculara taraftarlar ve Samsunlu yöneticiler tam destek verdi.

Maçı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık ile birlikte izleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, büyük heyecana ortak oldu.

Ligin kaderini etkileyecek bir maç izlediklerini belirten Demir, "Bu maç bizim için çok önemliydi. Karşımızda bu ligde 2. kez şampiyonluk kovalayan bir takım vardı. Hepimizin umudu 3 puan ile ayrılmaktı ama olmadı. Ankara’dan 1 puanla dönüyoruz.  Önümüzdeki 5 maç bizim için çok önemli. Şampiyonluğu göğüsleyen takım olacağımızı inancımız tamdır." dedi.