Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca, Muratbey Uşak karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Sakat oyuncularımızın dönmesiyle daha da iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Muratbey Uşak’ı 77-70 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan’da Başantrenör Ufuk Sarıca, karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi. Sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini belirten Sarıca, "Bizim için önemli bir galibiyet oldu. İki sakat oyuncumuzla beraber Samet Geyik’in de sakatlığı rotasyonu dibe indirdi. Sezon başından beri tam takım olamamak ve rakiplerimizin yabancı konusunda fazla oynaması sıkıntı oluşturuyor. Böyle bir dönemde Türk oyunculardan aldığımız katkı önemliydi. Bu bakımdan galibiyet daha da değerli oluyor. Zaman içinde tempoyu kaybedince sıkıntı yaşıyoruz. Tam takım olunca daha iyi olacağımıza inanıyorum. Önemli olan sahada eksiksiz olmak. Daha tecrübeli oyunculardan fazla verim almak lazım ama yorgunluk olunca o da olmuyor" ifadelerini kullandı.

Başarılı oyuncu Jon Diebler ise zor bir süreçten geçtiklerini söyleyerek, "İkinci yarıda Muratbey Uşak kritik şutlarda isabet sağladı. Özellikle Türkiye’de hiçbir takımı hafife almadan oynamak zorundayız. Farkı kapattılar ancak biz maçı bırakmadık ve kazanmasını bildik" diye konuştu.