Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Şırnak’ta teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Mustafa Erdal’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Mustafa Erdal’ın Ankara Yenimahalle’de bulunan baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Güler, “Onun aziz hatırası her zaman şükranla, minnetle yad edilecek, bizlere bir ışık olacaktır. Yaşadığımız bu olaylar bizim kararlılığımızı daha da perçinlemektedir. Biz ülkemizde Kürt kardeşlerimizle beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz ama aynı zamanda bu birlik ve beraberliğimize kastetmeye çalışan her çeşit terör örgütüyle bir mücadele sürdürüyoruz ve sonunda hiçbir terörist kalmayana dek bu mücadelemiz devam edecek” dedi.

Bugün öğle namazı sonrası Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Askeri Şehitliği’ne defnedilen 33 yaşındaki şehit Yüzbaşı Erdal, evli ve bir çocuk babasıydı.