Tekkeköy Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez toplandı. Belediye Başkanı Hasan Togar başkanlığında meclis salonunda düzenlenen toplantıda, encümen ve komisyon üyeleri seçildi. Başkan Togar, "İlçemizin geleceği için hep beraber daha emin adımlarla ilçemize yakışır şekilde çalışacağız" dedi.


İLÇEMİZİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Yeni dönemin ilk meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Hasan Togar, "Öncelikle, yeni oluşan bu meclisimizde görev yapacak arkadaşlarımı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. İlçemizi geleceğe taşımak için hizmet edecek yeni meclisimiz oluştu. Oluşan bu meclis ile birlikte ilçemize yakışır hizmetleri ortak karar alarak buradan çıkmasını ve bundan sonrasında uyumlu ve huzurlu bir meclis olacağımızı temenni ediyorum "dedi.


BAŞKAN VEKİLLERİ VE KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ
Ardından mecliste belirlenen gündem maddeleri görüşüldü. Meclis'te yapılan oylama ile Başkanvekilleri Aydın Karmil, Mustafa Boyacı seçilirken, katip üyeleri ise Mehmet Doğan ve Osman Erçin olarak belirlendi. Daha sonra meclis toplantısında daimi üye, kültür ve sanat, plan bütçe, imar ulaşım ve trafik komisyonları üyeleri belirlendi.

Haber: Dilber BAHADIR, Ekrem ASLAN