Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fanatik Gazetesi’nin düzenlediği panelde açıklamalarda bulundu. Özbek, takımın 5 puan farkla lider olmasına değinerek, "Bu durum bizi rahatlatmamalı, aksine şu andan itibaren daha disiplinli olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Fanatik Gazetesi’nin düzenlediği panele katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk 7 haftada iyi bir hava yakaladıklarını ve performanslarının da taraftarları mutlu ettiğini söyleyen Dursun Özbek, "Ancak rehavete kapılmamalıyız. Galatasaray 7 hafta sonunda iyi durumda. Bu bize rehavet getirmiyor. İyi bir performansla gitmek istiyoruz. Hem oyuncularımı hem de teknik kadroyu tebrik ediyorum. Disiplini elden bırakmamak konusunda dikkatlerini çekiyorum. Sahada gösterilen performansın en büyük tetikçisi taraftarımızdır. Taraftarın etkisiyle özellikle iç sahada takımın performansını nasıl yükselttiğini görüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"Yabancı konusunda bir şey konuşulmadı"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir görüşme yaptığı hatırlatılan Dursun Özbek, yabancı konusuyla ilgili olarak herhangi bir konunu konuşulmadığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızla yapılan toplantıda yabancı konusu gündemde değildi. Federasyonla yapılacak görüşmeler neticesine bu konu ele alınacaktır" dedi. Ligin uzun bir maraton olduğunu da sözlerine ekleyen Özbek, "Dolayısıyla hiçbir zaman bugünkü durumun rehavetine kapılmamak lazım. Sezon sonuna kadar aynı performansla gitmek gerekiyor. Galatasaray’ın yapması gereken budur. Puan durumuna bakarak rahatlık içinde değiliz. Aksine disiplini bir tık daha yukarı çıkarma amacındayız. Taraftarın ve camianın kenetlenmiş olması her şeyin üzerindedir. Sezon sonuna kadar aynı disiplinle devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.