Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği (KAVSİYAD) Başkanı Fatih Pişkin  ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy'u ziyaret etti. Karşılıklı tanışmanın ardından ilk olarak söz alan KAVSİYAD Başkanı Fatih Pişkin, Kavaklı sanayici, iş insanı, yönetici ve akademisyenlerin Samsunluluk ruhuyla KAVSİYAD çatısı altında toplandığını belirtti.

"MİSYONUMUZ SAMSUNLULUK"

Derneğin topluma, insanımıza, Samsunumuza faydalı işler yapmak amacıyla kurulduğunu kaydeden Pişkin, "Samsun ve Samsunluluk aidiyeti bizim en önem verdiğimiz konu. Misyonumuzu ve vizyonumuzu bu doğrultuda belirledik ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda da derneğimizi daha iyi tanıtmak ve yapacağımız çalışmaları anlatmak için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Sağlayacağınız destekler için teşekkür ederim" dedi.

AKSOY'DA DESTEK 

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy ise, bir süre önce kurulan KAVSİYAD'a yapacağı faaliyet ve projelerinde başarılar dileyerek, "İYİ Parti olarak sivil toplum kuruluşlarının toplumun önemli bir vazgeçilmez bir parçası olduğunu biliyoruz. Kavaklı değerli insanların bir araya geldiği KAVSİYAD yapısı, Samsun'a ve Samsunluya önemli hizmetler yapacaktır. Bizler de bu yapının farkındayız ve yapacağınız faaliyetlerde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.