Kavak Sanayici İş insanları Yönetici Akademisyenler Derneği (KAVSİYAD) ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Fatih Pişkin ve yönetim kurulundan Genel Sekreter Şaban Güleroğlu, Disiplin Kurulu Başkanı Selçuk Polat, Denetleme Kurulu Başkanı Serdar Yerişkin, Yurtiçi ve Yurtdışı Teşkilatlanma Kurulu Başkanı Mehmet Bahar, İhracatı Geliştirme Kurulu Başkanı  Ali Demirhan ve Basın Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Muharrem Kalelioğlu ile beraber Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye verilmek üzere plaketi Özel Kalem Murat Çeliker’e teslim edildi. KAVSİYAD Yönetim Kurulu Pişkin ve beraberindekiler  MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Çelikel, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman VE MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı da ziyaret ederek, plaket takdim etti.  

KAVAK ANLATILDI

Tüm ziyaretlerde Kavak ilçesinin ismi, insanı ve insanının değer yargıları konuşulurken, Anadolu insanının kadim ruhunun ve yüzünün Kavak’ta da yaşatıldığı ifade edildi. Ayrıca Kavaklı eski belediye başkanı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü de yapmış olan Bahri Kesici de ziyaret edilerek, KAVSİYAD'ın çalışmaları ve yapılması planan projeleri konuşuldu.

'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

KAVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pişkin şunları söyledi:

"Kavak isminin müsbet her yerde konuşulması için elimizden gelen tüm gayreti yapacağımızdan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın." 

Pakize KABAK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.