SMG'Yİ ZİYARET ETTİLER

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin İYİ Partili Meclis Üyesi Ayhan Ayvaz, MHP'li Meclis Üyesi Cemalettin Kola, İYİ Parti Atakum Gençlik Kolları Başkanı Av. Berk Onaran, İlkadım Kavaklılar Derneği Başkanı Levent Kaya, yönetim kurulu üyeleri ve başkan yardımcıları Ahmet Algan ve Kenan Demircioğlu, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Hasan Geneşge, Gazetecilik Bölüm Şefi Hakan Kaygusuz, Radyo Televizyon Bölüm Şefi Handan Karayavuzoğlu, Gazetecilik Alan Öğretmeni Barış Budanoğlu, Dijital Ajans Usta Öğreticisi Hilal Gamze Çakır, Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi ve Kurumsal İlişkiler İş Geliştirme Uzmanı Zuhal Akça Arslan, LÖSEV Samsun Şubesi Halka İlişkiler Uzmanı Özlem Vural ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Gamze Çalışkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Samsun Medya Grubu'nu ziyaret etti.

BAŞARI DİLEDİLER

Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'la görüşen siyasiler, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile STK'lar, Samsun Medya Grubu'nun başarılarının devamını diledi. Ziyarete gelenler, Uzun ve ekibinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

UZUN'A SÜRPRİZ 

Ayrıca Samsun Medya Grubu ekibi de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla usta gazeteci Necdet Uzun'a sürpriz yaptı. Pasta kesen ve Uzun'a çiçek takdim eden Samsun Medya Grubu ekibi, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.