BİRLİKTELİK MESAJI VERDİ

Kırmızı-Beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Samsun Medya Grubu Spor Müdürü Salim Yıldız'ın sorularını cevapladı. Sözlerine bu kritik sürecin bir an evvel son bulması temennisiyle başlayan Aztopal, "Tüm dünya ve ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Temenni ediyorum ki bu kaostan en kısa zaman içerisinde en az kayıpla çıkarız. Eski günlerde olduğu gibi insanların birbirine korkmadan sarılacağı günleri bekliyoruz. Bu dönemde imkanı olan herkes, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeli. Devletin yardım etmesinin yanında, bireysel olarak da yardımda bulunmak lazım" diye konuştu.


TÜRKİYE'YE ÖRNEK CAMİAYIZ

Türkiye'de en iyi altyapı akademisinin Samsun'a kazandırılacağını ifade eden Genel Menajer Aztopal, "Samsunspor, Türk futboluna lazım bir kulüp. Yönetim anlayışı ve vizyonu ile Türkiye'de örnek bir camia. Türkiye'nin en iyi akademisi Samsun’da inşa ediliyor. Altyapı bir kulüp için en önemli unsur. İçinde başarılı ve profesyonellerin olduğu ortamda başarı elbette olacak. Bu iş dış transfer yaparak ilerlemez. Tesisimizle birlikte inşallah tüm imkanlar elimizde olacak. Bu sayede Samsunspor ve milli takıma yetenekler yetiştirilirken, aynı zamanda oyuncu ihraç ederek kulübe gelir sağlanacak. Türk futboluna zenginlik katacağız" dedi.


5 OYUNCU İÇİN 400 YAKIN MARKAJ

Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde yürüttüklerini söyleyen Başarılı Menajer Aztopal, "Transfer çalışmalarımız plan ve programlar dahilinde titizlikle sürüyor. Hiçbir şekilde panik ve aceleye mahal vermeden detaylı analizler yaparak oyuncu keşfediyoruz. Samsunspor'un transferde hata yapma şansı yok. 5 yabancı futbolcu transfer edeceksek, en az 400 kişi izliyoruz. Türkiye'nin dört bir yanından kaliteli oyuncuları tespit ederek Samsunspor'a getireceğiz. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam'dan gelecek rapor doğrultusunda bu senenin giden ve kalanları belli olacak" şeklinde konuştu.


ŞAMPİYONLUĞU BİZ HAK EDİYORUZ

Liglerin haziranda başlama olasılığını göz önünde bulunduran Genel Menajer Mustafa Aztopal, oyuncuların mayıs başında toplanacağını belirtti. Aztopal, "Eğer Türkiye Futbol Federasyonu haziran ayında ligleri başlatırsa, bizde mayıs başı gibi toplanarak çalışmalara başlarız. Bu durumla alakalı sadece yorumda bulunabiliyoruz. Şayet virüs sebebiyle ligler iptal edilirse, Samsunspor’un şampiyonluğu tescillenir. Herkesin bildiği gibi bunu en çok bizim camiamız hak ediyor. Ligin iptal edilmesini düşünmüyoruz fakat böyle bir durum olursa, dünyadaki her platforma başvurur hakkımızı ararız" dedi.