Kırmızı-Beyazlılar, Bayrampaşa karşısında buldukları her fırsatı cömertçe harcarken Teknik Direktör Taner Taşkın'ın kazanabilmek adına yaptığı hamleler dikkat çekti.

İRFAN İLE CEVAP VERİLDİ
İlk bölümlerden itibaren Samsunspor'Un her atağında kapanan Bayrampaşa karşısında, Teknik Direktör Taner Taşkın'ın gerek yer değiştirmeler, gerek ise oyuncu değişiklikleri stateji savaşını başarılı bir şekilde ortaya koydu. Son zamanların yükselen yıldızı İlyas Kubilay Yavuz'un topla buluşmasında, rakip takım 2, 3 kimi zaman 4 futbolcusu ile baskı yaptı. Rakibin İlyas'ı saf dışı bırakma çabasına Teknik Direktör Taner Taşkın, İrfan Başaran'ı oyuna alarak cevap verdi. 

SON KOZLAR BAHATTİN VE MUHAMMET OLDU
Bu kez daha fazla kapanan rakip karşısında Taşkın, Muhammet Beşir ve Bahattin Köse kozları ile gol yolları aradı. Pozisyon bulma açısında yapılan bu hamleler başarılı olsada, gerek Samsunsporlu futbolcuların ataklardan yararlanamaması, gerek ise rakibin sert ve kapanmaya yönelik oyunu ile Teknik Direktör Taner Taşkın'ın stratejileri Samsunspor'a galibiyeti getiremedi. Maç sonunda sadece kapanan bir futbol sergilemesi nedeniyle bazı kesimlerce mücadele, 'Samsunspor 0 - defnas takımı 0' olarak değerlendirildi.

Haber:Onur EROL