AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, CHP İl Başkanı Fatih Türkel ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'un yazısından sonra, Bandırmaspor maçı öncesinde, Samsunspor taraftarlarının ortaya koyacakları centilmenlik davranışının, deprem felaketinden sonra Türkiye'de birlik ve beraberliğe önemli katkı vereceğini belirttiler.

il başkanları ersan aksu samsunspor

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK 

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Necdet Uzun'un çağrısının yerinde bulduğunu ve bu çağrının Türkiye'ye örnek olacağına değinerek, "Samsun birliğin beraberliğin şehridir. Samsun, aynı zamanda Milli Mücadele'nin meşale şehridir.  Dolayısıyla milli mücadelede birlikle olur. Fitnenin, ayrıştırmacılığın, kavganın olduğu yerde Samsun ve Samsunlu olmaz. Samsun ve Samsunlu birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, kardeşliğin olduğu yerde olur. Çok büyük bir deprem felaketini yaşadığımız bu günlerde o birlikteliğinde en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman diliminden geçiyoruz. Dolayısıyla Necdet Uzun'un da kaleme aldığı çağrıyı yerinde buluyor ve tebrik ediyorum. İnşallah bu noktada Samsun'da yapılacak maçta da taraftarımız o birliği beraberliği en güzel şekilde gösterip, Türkiye' ye örnek olacak bir çalışmayı da ortaya koyacak inşallah" dedi. 

02-türkel (1)

ANLAMLI ÇAĞRI

CHP İl Başkanı Fatih Türkel, SMG yayın kurulu Başkanı Necdet Uzun'n çağrısıyla Samsunspor taraftarının başlattı bu anlamlı  davranışın Türkiye'nin gergin ortamının yumuşatılmasına katkı vereceğini söyledi. Türkel, bu anlamlı çağrı için Necdet Uzun'a teşekkür ettiğini belirterek, "Türkiye'de yaşanan geirginliği yumuşatacak bu davranışları destekliyor, Samsunspor taraftarlarını kutluyorum. Gerçekten de buna ihtiyacımız vardı"ifadelerini kullandı. 

06-aksoy

YÜREKTEN KATILIYORUM

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Necdet Uzun'u kaleme aldığı "Samsunspor taraftarına çağrı" başlıklı köşe yazısına yürekten katıldığına değinerek, "Gelen tüm misafirleri Samsun'a yakışır bir şekilde karşılamamız lazım. Ülkemizin böyle bir afet yaşadığı dönemde kimseyi ötekileştirmemek lazım. Necdet Uzun Bey'in yazısına yürekten katılıyorum. Hele ki şu zamanda Necdet Uzun Bey'in dediği gibi birlik olmamız lazım" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.