Samsunspor'un taraftar grupları birleşerek herkesi hatıra kombini ve lisanslı ürünler almaya davet etti. Taraftar grupları, şehirdeki herkesin Başkan Yüksel Yıldırım'a destek olması için çağrıda bulundu

YALNIZ BIRAKMAYALIM

Yılport Samsunspor taraftar gurupları herkesi Kırmızı-Beyazlı ekibe destek olmaya davet etti. Kırmızı-Beyazlı taraftarları Samsunspor'a ve Başkan Yüksel Yıldırım'a destek olamaya davet eden taraftar grupları, "Şimdi fedakarlık sırası biz taraftarlarda. Yılport Samsunsporumuza şimdi destek olmayacaksak ne zaman olacağız? Başkanımız Yüksel Yıldırım, takımımız için gerekli olan tüm yatırımları yaparken bizler taraftarlar olarak onu yalnız bırakmamalıyız" açıklamasında bulundu.

HATIRA KOMBİNİ ALALIM

Samsunspor'a gönül veren herkesi hatıra kombini ve lisanlı ürünler almaya davet eden taraftar grupları, "Hatıra kombinelerini alarak hem takımımıza hem de başkanımıza destek olmalıyız. Kapı kapı para için gezilen günleri hepimiz biliyoruz. Artık kulübümüz o durumdan çok farklı yerlerde. Samsunspor sevgisini kalbinde taşıyan herkesin yapması gereken tek şey hatıra kombinesi almak ve bütçesi yettiği takdirde lisanslı ürün alarak destek vermek" ifadelerine yer verdi.