Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Çarşamba Havalimanı'nda Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

10 BİN SEYİRCİ ALINACAK

Bu sezon oynanacak ilk iç saha maçında şampiyonluk kutlaması yapmayı planladıklarını belirten Başkan Yüksel Yıldırım, "Ekim ayının ilk haftasında oynayacağımız iç saha maçında bir kutlama yapacağız. Stadyuma şuan ki kriterlere göre 10 bin seyirci alabileceğiz. Taraftarımızla birlikte kutlama şovu yapmak için çalışmalarımız sürüyor" şeklinde konuştu. 

TARTİHİMİZİN EN PAHALI TRANSFERİ

Golcü transferinin Kırmızı-Beyazlı ekibin tarihinin en pahalı transferi olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "Transfer çalışmalarımız yoğun tempoda sürüyor. Kadromuza 1 golcü, 1 sol bek ve 1 stoper takviyesi yapacağız. Şuan da Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayan bir golcünün kulübüyle anlaştık. Oyuncu ile de görüşüyoruz ancak henüz anlaşamadık. Bu oyuncuyu Türkiye'den büyük takımlar istedi alamadı. Çok iddialı bir golcü transferi yapacağız. Kulüp tarihimizin en pahalı transferi olabilir" dedi.

SÜPER STOPER GELECEK

Savunmaya Süper Lig'de oynayan oyuncu takviyesi yapacaklarını dile getiren Başkan Yıldırım, "Savunmaya Süper Lig'de oynayan bir oyuncu takviyesi yapacağız. Bir sol bek oyuncusu daha almak için çalışmalarımız sürüyor. Bir oyuncu da Bahattin Köse'nin yerine alacağız. Bu transferde takasa gidebiliriz. Ligde şampiyonluğun favori adayı bizimle birlikte kağıt üzerinde Adana Demirspor ve Altay gözüküyor. Ancak benim hocamıza, oyuncu gurubumuza ve taraftarımıza inancım sonsuz" diye konuştu.